------------------------------------------------------------------------------------------------


TO JEST ARCHIWALNA WERSJA SKLEPU ALBECO!

...

>>ZAŁÓŻ KONTO W NOWYM SKLEPIE <<

------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualności

SKF

SKF

Higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego SKF.





Higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego SKF i brak konieczności dosmarowywania.


Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak osiągnąć prawdziwie proaktywne bezpieczeństwo żywności?

Nieświadomość tego, że zespoły łożyskowe mogą stać się podłożem do rozwoju bakterii, które rozprzestrzeniają się podczas procesu mycia, prowadzi do pomijania zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności w programach HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli).

W poniższym ebooku przeczytasz o takich zagrożeniach, a także o tym, jak higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego i rozwiązania techniczne pozwalające uniknąć konieczności dosmarowywania mogą nie tylko przynieść korzyści w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także pozytywnie wpłynąć na niezawodność, koszty, wydajność i cele środowiskowe.

Pomóż swoim współpracownikom uniknąć problemów związanych z bezpieczeństwem żywności.


Dowiedz się więcej w darmowym e-booku.


Dodatkowe pytania dotyczące zespołów łożyskowych do przemysłu spożywczego niewymagających dosmarowywania?




2022-04-27
ZamknijNasza strona internetowa korzysta z plików "cookies", aby uzyskać więcej informacji zapoznaj się z naszą polityką prywatności.